Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΧΑΡΙΣΕΙΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ.

Μπράβο στα παιδιά του Α2.
Στις 19-12-2013, επισκεφθήκαμε το Χαρίσειο Γηροκομείο με μια ομάδα παιδιών του Α2, στο πλαίσιο εθελοντισμού και εκτός ωραρίου Σχολείου.

Συνόδεψαν και Γονείς των παιδιών, τους οποίους και υπερευχαριστούμε για την συμπαράστασή τους! Δεν τραβήξαμε φωτογραφίες, διότι δε θελήσαμε να προβάλουμε το γεγονός, ούτε να φέρουμε σε δύσκολη θέση τους παππούδες. Παππούδες και Γιαγιάδες ενθουσιάστηκαν από την παρουσία των παιδιών που τους πρόσφεραν διάφορα καλούδια και μικροδωράκια και τους τραγούδησαν με τις γλυκές φωνούλες τους Χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Με την πράξη τους αυτή τα παιδιά μας απέδειξαν πόσο ευγενή αισθήματα έχουν! Εύγε παιδιά! 


Το Χαρίσειο Γηροκομείο Θεσσαλονίκης (Δημητρίου Χαρίση τέρμα, Άνω Τούμπα, Θεσσαλονίκη – T.K.: 54352), στεγάζεται σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 5.500 τ.μ. περίπου, οι οποίες βρίσκονται στις παρυφές του Κέδρηνου λόφου στην Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκης. Ιδρύθηκε στο τέλος του 19ου αιώνα από τον Δημήτριο Χαρίση, ο οποίος έθεσε ως σκοπό του Χαρισείου την περίθαλψη ηλικιωμένων ατόμων. Όπως μας ενημέρωσε η υπεύθυνη κυρία Ηλιοστάλακτη Τσαλαμπούνη,περιθάλπει σήμερα 87 γέροντες , 24 παππούδες και 63 γιαγιάδες Παρέχει ό,τι μιά συγκροτημένη οικογένεια και επί πλέον ιατροφαρμακευτική περίθαλψη Α' βαθμού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου